Partidul online

    Este prima și ultima oară când mai scriu despre politică pe blog-ul ăsta. Am facut-o pentru că am fost suficient de leneș sau de bătut în cap ca să nu pun un o zonă de dialog pe site-ul meu electoral. Cred că și pentru că nu-l actualizez decât din patru în patru ani. Ca să vadă, cine are chef să vadă asta, că îmi țin promisiunile.

    Ok. A fost așa cum au vrut cei mai mulți dintre voi, adică nu ați votat de pomană. Am obținut aproape 14.000 de voturi, nu e deloc de colo și sunt din nou reprezentantul vostru în Parlament. Acolo mă simt ca un soi de astronaut trimis pe o planetă dintr-un sistem stelar îndepărtat cu scopul de a o terraforma. Așa că, mă pregătesc de o nouă lansare. Și dacă până acum am ținut legătura cu centrul de comandă așa cum mi-a dat mie prin cap, adică mergând cât pot de mult în mijlocul industriei și sfătuindu-mă cu cât mai mulți dntre cei din tribul meu, acum mă gândesc serios să creez un loc de stat de vorbă și sfătuit și în spațiul virtual. Încă nu știu cum ar trebui să arate locul ăla, dar om pune noi de-o interfață.

    Ideea mi-a dat-o Victor Kapra, căruia i-am mulțumit frumos azi pentru tot ce a scris despre mine pe blog-ul lui. Pe-ăsta vreau să-l păstrez strict în zona gândurilor mele personale și n-am nici un fel de dorință să scriu aici nimic altceva. Dar nici să nu le răspund în vreun fel celor care cred că prezența mea pblică e ok sau nashpa de tot, nu-mi vine. Și nici atât de fraier nu sunt să nu cred că idei venite de la alții sunt de prisos. Așa că, la site-ul ăla cu nume de strigat la catalog voi adăuga și o chestie de stat de vorbă. Nashpa rău, că o să mai trebuiască să mai scriu o dată aici să zic că l-am făcut…

    Gata! Ne facem partid virtual. E bine așa Victor? Că nu știu… 

54 Responses to “Partidul online”

 1. Tudor Says:

  Multumesc pentru raspunsul prompt.
  Va respect dorinta de a pastra acest blog despre libertate si doar atat. Poate ca e mai bine asa, asta e farmecul lui si va reprezinta in acest fel.
  Cred ca o platforma separata, de tip forum, ar imbraca mai bine initiativa partidului on-line. Eu unul astept cu interes comunitatea virtuala politica si sunt disponibil pentru a sustine “nasterea” ei (in acest sens ma puteti contacta direct pe email-ul furnizat).

 2. Tudor Says:

  M-am uitat pe RNC si domeniul “partidulonline.ro” a fost inregistrat pe 8 iun 2009. Sper ca a fost inregistrat de dvs. sau de unul dintre colaboratorii/ prietenii care va ajuta. Daca nu, inseamna ca cineva va subtilizat ideea.

 3. Daniela Ricio-Cocos Says:

  Părăsit încă de la naştere
  Mihai Caldararu
  Încă de când a văzut lumina zilei, Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală. De la vârsta de şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente: «La 15 ani am fost mutat la centrul de plasament numărul 2 «Casa Speranţei», unde primeam bătaie seara de la nişte indivizi mai mari. De atunci am rămas cu sechele».

  Şcoala populară de artă

  După ce a terminat Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, pe care a absolvit-o cu nota 9, a urmat şi Şcoala populară de Artă, unde a obţinut un certificat de la OSIM, pentru solist vocal. La 18 ani a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: «Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine. Înregistrările le-am putut finaliza chiar de Sfintele Sărbători de Paşte». 0724713999
  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/801312/Mihai-Caldararu-alias-Mihaita-Talent-invitatul-Mihaelei-Tatu-la-Antena-2/
  Cont BCR-Uniri:RO28RNCB0672040604720001 Caldararu Mihai

  PASTE FERICIT !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: